Здравейте, преди седмица си купих алфата, но километража показващ общите изминати километри не се показва, а на негово място има само черти????? някой, ако може да ми каже нещо, което да опитам за да се покаже, ще съм му много благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам особен проблем с километража АР 147 1,6 ТС
Collapse
X
-
За какво ги превъртат тия километражи, ужас. Само и само да си продадат колите, а после хората да си мислят, че са на реални километри и да си чупят главите. Въобще да не ги пипат по-добре, поне да се знае на какви километри са колите като ги купуваме.
Comment
-
Ми и аз това се чудя щото не им вярвам, ама явно има хора които им вярват.Даже на алфата беше написано следваща смяна на ремък на 218к.Ако предположим че е време за смяна значи е на 218к, ако пък ги е сменил и я е бракувал преди 218к значи е поне на 170к/като извадим обичайните 50-60к между смените/ или някъде между двете цифри.И в двата случая показанията на км нямаха нищо общо.Само фиата на дъщерята имам съмнения че беше на реални 87к/2002 , закупен от нас 2011 август или септември/ защото беше уникално запазен вътре ако кажа че пластмасите още миришеха на пластмаси няма да излъжа.Но пак не мога си заложа топките, но общо взето не им слушам обясненията.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
и във форума има коли 2000-2001 г на 170 к километри, тъй че не се впрягайте много, залагайте че колата е на 300к и купувайте ако ви хареса
аз лично правя по 7500 на година и ако карам една кола купена на 6 години на 150 000 , след моите 5-6 години е на 200 - 220 к мах, от нас до работа са ми 7 км отиване и връщане, а селото на жена ми е на 20 км от Русе и ходим 1-2 пъти месечно
не забравяйте, че след 2004г. , цените на горивата скочиха рязко и километрите намаляха и на запад и на изток
имам една позната ,която си купи фиат брава през 2004 година и има навъртени 17 000 до днес и колата е с пълно каско / жена я кара все пак/, уникално запазена, сега е на 140 000 истински и изглежда като кукла / ма има сменени доста ламарини де, но никой няма да повярва на километража и, а е реален/
преди да купя алфата имах мондео, купено лично от мен на 7 години през 2004г. и 173 к реални, за 9 години му навъртях някакви жалки километри и го продадох 2013 г на 222к напълно реални, купувача и сега се кефиLast edited by ivo_63; d.m.y г., 20:44.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
В крайна сметка това ли е решението ?!!?!??! Нов километраж ?Un Amore Grande!
Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж.)
http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30
Comment
Comment